Saturday, 5 March 2011

naranchasto je "in"

oooh da!

3 comments:

 1. Vidim da itekako znaš uživati:-)

  Hehe...i moj je komentar, kao i tvoj, bio - kud si baš Kanea našla. U svakom slučaju biti će zanimljivo, a londonske kladionice primaju uplate na to tko će doći iza Galliana. Zaboravio sam, ali mislim da na kladionicama vodi Pilati.

  Moj bi izbor bio Ackermann, ali mislim da je on već odredjen za Lagerfeldovog nasljednika. No, kako je običaj da se nasljednik bira unutar korporacije mjesto bi vrlo lako mogao dobiti sjajni Pucciev dizajner Peter Dundas. Mislim da će on biti i vjerojatno bi izgubio lovu na londonskoj kladionici:-) Tko bi znao....

  Ali slažem se s tobom. Bilo bi velika šteta da Ricardo Tisci mora napustiti posao koji fantastično radi u Givenchyu. Ali, i on pripada toj korporaciji i morat će slušati. Ricardu i Pilatiu nema ravna.
  Lijepi pozdravi:-)

  ReplyDelete
 2. I ne, ne vjerujem da je Gallianov povratak moguć. Preveliki posao je ugrožen, a sve je to jedan veliki posao, kako bi rekao Lagerfeld. Milijarde eura su u pitanju, jer Galliano je vrlo neposredno ugrozio čitavu LVMH korporaciju.

  Pitanje je čak hoće li uopće opstati njegov vlastiti John Galliano brand koji je takodjer u vlasništvu LVMH-a. To su sve vrlo komplicirani pravni i ekonomski odnosi i nije čudo da je Galliano odmah angažirao poznate londonske odvjetnike.

  I kad sam spomenuo da Ricardu i Pallatiu nema ravna - dojam je subjektivan i vrlo kriv. Mnogi su kreatori sjajni i sposobni preuzeti posao. Prvi mi na pamet pada Dries Van Noten, koji bi vjerujem bio sjajan, ali on bi sigurno bio super skup, ako ne i najskuplji. Pitanje je samo kako se dizajneri nose s ogromnim pritiskom i terorom 6 mjeseci, kako je kazao Albaz. Stalno biti kreativna i izbacivati nove kolekcije (da ne spominjemo i predkolekcije) je vjerojatno užasan pritisak, a čim je brand veći - veća su i očekivanja. Marc Jacobs se već liječio u klinici, McQueen se objesio, a upravo svjedočimo kako je C. Decarnin završio u psihijatrijskoj ustanovi, najvjerojatnije pod teretom droge, a zbog poslovnih razloga vlasnk Balmaina pokušava cijeli dogadjaj umanjiti.

  Tako da.....vidjet ćemo.
  Lijepi pozdravi:-)

  ReplyDelete
 3. du siehst toll aus!!
  xoxo

  jasonitos.com

  ReplyDelete